Theorie

Heb je moeite met leren of stel je het steeds uit?
Dan is het volgen van theorielessen wellicht een goed idee.

Hans der Weduwe Rijopleidingen wil iedereen ondersteunen met het leren van de autotheorie. Wij geven individuele theorielessen. Zo zijn deze lessen altijd aangepast aan jou leertempo. 
 

Theoriekennis is een essentieel onderdeel van jou opleiding. Wat is de betekenis van de verkeersborden? Hoe pas je op een juiste wijze de voorrangsregels toe? Wat is de plaats op de weg? Allemaal zaken die je in de praktijk gaat tegenkomen. Een goede basis van de theorie zorgt voor een snellere praktijkopleiding en uiteindelijk een veilige en verantwoorde bestuurder. 
Wij helpen jou OP WEG naar het theorie-examen.

En niet alleen voor leerlingen van Hans der Weduwe Rijopleidingen, maar ook als je ergens anders je Praktijk lessen volgt, ben je hier welkom voor je Theorielessen.

Al een keer theorie-examen gedaan en niet geslaagd? Dan biedt de individuele begeleiding juist de mogelijkheid om nog eens goed te kijken naar de hoofdstukken waar je onvoldoende hebt gescoord.

Klassikale opleiding behoort ook tot de mogelijkheden, informeer hier naar via telefoon of mail. De 

Voor meer informatie of inschrijven bel 06-31650770* of mail naar info@hansderweduwe.nl

*Als ik les aan het geven ben neem ik mijn telefoon niet op, spreek de voicemail in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.